Kjøp moteklær på nett fra Norges beste motebutikker
 
Forside / Klær / Dame / Kjoler / 00IF - 5VE - Blå Jumper Fabriken Henna Kjole - Blue 40 Kjoler - Dame Jumperfabriken klær

00IF - 5VE - Blå Jumper Fabriken Henna Kjole - Blue 40 Kjoler - Dame Jumperfabriken klær

NOK1,356.52  NOK623.90

Vælg venligst:

StørrelseTilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Damene bak Jumperfabriken henter sin inspirasjon til plaggene fra 50-tallets hverdagsmote. Den gangen var man svært opptatt av å være pent antrukket I klær med høy kvalitet og klassisk stil. De plaggene man kjøpte da, skulle vare mer enn en sesong, og ble båret med stolthet år etter år.
Det var kanskje delvis på grunn av kvaliteten på materialet, men også på plaggenes tidløse mønster og modeller som gjorde at man ikke ble lei av dem. Det er denne følelsen Jumperfabriken ønsker å gjenskape. Jumperfabriken bruker 50-tallets tradisjonelle design og modeller, og har kikket på mange bilder fra perioden for å skape den rette stilen. Dette kombinert med moderne produksjon, rene materialer og fantastiske farger, gjør at man elsker plaggene.
Kjole i tynnstrikket ren bomull. Ribbestrikket halsrigning. Lett ettersittende ribbestrikket overdel med klokkeformet skjørt med plissering. Smalt ettersittende erme med oppbrett nede. Modellen slutter rett over kneet.

Vask: 30 °C finvask eller håndvask.

Normal i størrelsen.


www.t2gproductions.com Copyright @2020

‎Kjoler, Festkjoler, Topper klær for menn, klær på nett dame, billig nettbutikk klær

Tøj og sko