Kjøp moteklær på nett fra Norges beste motebutikker
 
Forside / Klær / Dame / Bukser / 04MA - 3ON - Dame Badaboom klær - Sort Badaboom Bambus loungewear bukse - Sort Bukser

04MA - 3ON - Dame Badaboom klær - Sort Badaboom Bambus loungewear bukse - Sort Bukser

NOK1,228.76  NOK543.27

Vælg venligst:

StørrelseTilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Dette er en bestselger og blir garantert favorittplagget. Loungewear bukse til dame i magisk myk bambus viskose fra badaboom. Tidløst og klassisk norsk design. Myke og ren farge og linjer med fine detaljer. Kløfri og behagelig uten irriterende lapper eller merker.


PRISVINNENDE KLASSISK OG TIDLØST DESIGN

Loungewear bukse til dame i 95% delikat og myk bambusviskose med 5% elastan. Den mykeste buksen du kan tenke deg! Perfekt til yoga bukse, kosebukse, pysjamas eller en tur i butikken. Buksen er veldig stretchy og føyer seg behagelig om kroppen. Fine detaljer og god passform. Klassisk design med rene linjer. Dette er et basisplagg du vil bli glad i. Buksen er fullstendig kløfri og fantastisk behagelig mot huden. Badaboom loungewear bukse finnes i størrelser fra XS til XL. Dette er en bestselger og blir garantert en favoritt:)


MAGISK BADABOOM FØLELSE – FRISK OG BEHAGELIG HELE DAGEN

Klærne fra badaboom er som silke mot huden. De holder deg varm når det er kaldt og virker avkjølende i varmen. Et godt alternativ til bomull- ull og syntetiske stoffer. Supre å bruke til trening og fritidsaktiviteter eller til hverdags og fest. Klærne holder seg friskere lenger og er behagelig mot sart hud. Spesielt for deg som har atopisk eksem. Få den magiske badaboom følelsen når du tar på deg en badaboom.


SKANDINAVISK DESIGN

Skandinavisk design er et begrep som oppstod i 50 årene med inspirasjon fra funksjonalismen- men med mykere linjer. Den nordiske lyse- myke og lette stilen med myke og naturlige farger har blitt en tidløs klassiker over hele verden. Skandinavisk design med vakre hverdagsvarer er utgangspunktet for hele badaboom kolleksjonen. Å eie en badaboom er ekte hverdagsluksus.


DEN PERFEKTE GAVE

Badaboom er en perfekt gave til jubilanten eller julegave til han eller til henne. Overrask med en fantastisk myk t-skjorte- boxer shorts eller en gavepakning med begge deler.


BAMBUS ER EN MILJØVENNLIGE PLANTE

Bambusplanten er svært miljøvennlig i vekst. Den vokser uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemiddel. Bambus er den planten som vokser raskest i verden og kan vokse opp til en meter om dagen. Planten er selvforsynt med nye skudd. Bambusplanten er naturlig antibakteriell og trenger kun regnvann for å vokse. Den benytter kun 10% av dyrket mark sammenlignet med bomull. Bambusfibrene er 100% nedbrytbare.


KUNDEREFERANSER OG ERFARINGER MED BADABOOM

Magasinet Jakt og Fiske 2012 – «Jakt og Fiske har testet boxerene til badaboom på en ukes tur: «Tøyet luktet like godt etter syv dagers tur! Bambus ser ut til å beskytte mot UV stråler. En ny favoritt.»

Kunde av badaboom – Monica - “Dere og klærne er helt fantastisk! Vi har prøvd og er fornøyd med alt! mangler bare sengetøyet Det skal vi kjøpe en vakker dag. Ikke bare er vi voksne fornøyd med truser, skjorter, undertøy, hals og lue, men barna elsker også klærne. Fikk nylig pakke i posten (måtte ha nye str til barna som strekker seg så veldig), og det er så koselig å få med håndskrevet hilsen. Hurra for Badaboom“

Kunde av badaboom – Robert - “Utrolig flott bedrift og elsker produktene deres”


VASKEANVISNING

Tekstiler fra badaboom vaskes forsiktig på 40 grader uten tøymykner. Tørkes ved lav varme i tørketrommelen. Bambusviskose fra badaboom kan ikke blekes eller renses. Strykes ved lav temperatur.


www.t2gproductions.com Copyright @2020

‎Kjoler, Festkjoler, Topper klær for menn, klær på nett dame, billig nettbutikk klær

Tøj og sko