Kjøp moteklær på nett fra Norges beste motebutikker
 
Forside / Tilbehør / Mann / Luer & hodeplagg / 37VC - 3YU - Sort Badaboom bambus Beanie lue - Sort Accessories - Mann Badaboom Tilbehør

37VC - 3YU - Sort Badaboom bambus Beanie lue - Sort Accessories - Mann Badaboom Tilbehør

NOK509.42  NOK228.41
Tilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Magisk myk beanie / lue onesize i bambus viskose fra badaboom. Onesize for barn og voksne. Du får den i flere myke farger.


PRISVINNENDE KLASSISK OG TIDLØST DESIGN

Mykeste lue / beanie i 95% magisk myk bambus viskose med 5% elastan som gjør luen føyelig og passende for alle aldre. Luen er samme størrelse for både barn fra fem år og opp til voksne. Til yngre barn opp til fem års alder kan den i enkelte tilfeller være litt i største laget.

Den er totalt kløfri og er perfekt når det blir litt kaldere ute. Et supert alternativ til bomull, ull og syntetiske stoffer. Perfekt til trening og fritidsaktiviteter. Rapportert som hyppig brukt under skihjelmen i bakken. Fantastisk på fotballbanen, løpetur, skitur, gåtur, seiltur, til og fra skolen eller i hagen.


MAGISK BADABOOM FØLELSE – FRISK OG BEHAGELIG HELE DAGEN

Klærne fra badaboom er som silke mot huden. De holder deg varm når det er kaldt og virker avkjølende i varmen. Et godt alternativ til bomull- ull og syntetiske stoffer. Supre å bruke til trening og fritidsaktiviteter eller til hverdags og fest. Klærne holder seg friskere lenger og er behagelig mot sart hud. Spesielt for deg som har atopisk eksem. Få den magiske badaboom følelsen når du tar på deg en badaboom.


SKANDINAVISK DESIGN

Skandinavisk design er et begrep som oppstod i 50 årene med inspirasjon fra funksjonalismen- men med mykere linjer. Den nordiske lyse- myke og lette stilen med myke og naturlige farger har blitt en tidløs klassiker over hele verden. Skandinavisk design med vakre hverdagsvarer er utgangspunktet for hele badaboom kolleksjonen. Å eie en badaboom er ekte hverdagsluksus.


DEN PERFEKTE GAVE

Badaboom er en perfekt gave til hele familien. Pysjamas settet med bukse og t-skjorte i mykeste stoff er en vinner og på ønskelisten. Et sett kløfritt superundertøy er også en perfekt gave som vil bli satt stor pris på. Å være en badaboomer er kult og trendy for bevisste nordmenn.


BAMBUS ER EN MILJØVENNLIGE PLANTE

Bambusplanten er svært miljøvennlig i vekst. Den vokser uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemiddel. Bambus er den planten som vokser raskest i verden og kan vokse opp til en meter om dagen. Planten er selvforsynt med nye skudd. Bambusplanten er naturlig antibakteriell og trenger kun regnvann for å vokse. Den benytter kun 10% av dyrket mark sammenlignet med bomull. Bambusfibrene er 100% nedbrytbare.


KUNDEREFERANSER OG ERFARINGER MED BADABOOM

Villmarksliv– januar 2014 - «Vi har testet superundertøyet i nesten ett år og har brukt det til en rekke aktiviteter både sommer og vinter. Alt fra skitrening til nattøy. Undertøyet er veldig mykt og behagelig. Ungene elsker å ha det på seg. Vi har brukt undertøyet i stedet for ull på kalde dager (ned til minus 15 grader) og ingen av ungene har noen gang klaget over at de har blitt kalde. Mykt og behagelig, varmer når det er kalt, svaler når det er varmt.»

Charlotte Pettersen, blogger på Mamma - januar 2014 - Charlotte har testet ut superundertøyet til badaboom på sønnen: Vi forsøker å bruke bambus innerst mot huden så mye som mulig gjennom vintermånedene. Det har vi gjort helt siden den dagen jeg skjønte at slike materialer i det hele tatt eksisterte. Norge er et foregangsland på bruken av bambus i barneklær! Ikke så rart, kanskje, at vi som bruker mest ull også er de første til å lete etter et fullgodt alternativ?

Silje – kunde av badaboom - “Hipp hurra for dere og for kjempe deilige, myke klær! Pysjen deres er godt brukt her i huset.”

Rina – kunde av badaboom - “Her i huset blir det smil om munnen, selv en mandagsmorgen, når badaboomene ligger klar på badet. Det var hardt for eldstemann å vokse ut av sitt sett og gi det videre til neste.”

Marie – kunde av badaboom - “Kjempefint med et godt alternativ til oss som ikke liker ull direkte på huden. Mykt og behagelig tøy. Stort pluss for fokus på miljø og bærekraft. Stå på videre.”

Kristina – kunde av badaboom - “Badaboom blir flittig brukt her, perfekt som gode barnehageklær!”

Jannicke – kunde av badaboom - “Har fått et nytt substantiv i huset. En badaboom, den badaboomen!”


www.t2gproductions.com Copyright @2020

‎Kjoler, Festkjoler, Topper klær for menn, klær på nett dame, billig nettbutikk klær

Tøj og sko