Kjøp moteklær på nett fra Norges beste motebutikker
 
Forside / Klær / Mann / Lommebøker og kortholdere / 57CO - 6ND - Mann Exentri klær - Brun Exentri Kortholder / Lommebok - Brun Lommebøker og kortholdere

57CO - 6ND - Mann Exentri klær - Brun Exentri Kortholder / Lommebok - Brun Lommebøker og kortholdere

NOK1,203.09  NOK450.16

Vælg venligst:

StørrelseTilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

EXENTRI TM kortholder er en genial norsk oppfinnelse utviklet for å forenkle hverdagens transaksjoner av kort og kontanter. Snart har alle nordmenn denne og trengs knapt å anbefales :-) Farge: Brun (Brown).

Kortholderen kombinerer det beste fra en vanlig kortholder; liten størrelse og oppbevaring av kort, med den tradisjonelle lommebokens fremste egenskap; oppbevaring av sedler. Denne unike sammensetningen gjør EXENTRI til en liten og smart innretning som kan inneholde og administrere minimum syv forskjellige kort og i tillegg oppbevare sedler og kvitteringer, uten at disse må brettes først.

Den gir deg markedets raskeste adgang til dine to mest benyttede kort, uten å åpne kortholderen.

Kredittkortenes magnetstriper beskyttes separat og lommene har egne utsparinger slik at kortene er lette å finne og bruke.

Kommer nå også med RFID Block som beskytter kortene dine fra å bli avlest. Radiofrekvensidentifikasjon (engelsk: Radio Frequency Identification, RFID) er en metode for å lagre og hente data ved hjelp av små enheter kalt RFID-brikker.

- Skinn, god holdbarhet!
- Lett adgang til mange forskjellige kort
- Egen lomme for sedler og kvitteringer
- Effektiv
- Sikker
- Liten
- Stor brukervennlighet
- Vekt ca 50 g.


www.t2gproductions.com Copyright @2019

‎Kjoler, Festkjoler, Topper klær for menn, klær på nett dame, billig nettbutikk klær

Tøj og sko