Kjøp moteklær på nett fra Norges beste motebutikker
 
Forside / Klær / Dame / Skjorter & bluser / Dame Custommade klær - Blå Custommade Sebora Skjorte - 66NE - 8CQ - Blå Skjorter & bluser

Dame Custommade klær - Blå Custommade Sebora Skjorte - 66NE - 8CQ - Blå Skjorter & bluser

NOK837.04  NOK410.21

Vælg venligst:

StørrelseTilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Custommade sin Sebora skjorte er en utrolig kul skjorte i en dus blåfarge. Denne skjorten fra Custommade har knyting i halsen, som kan enten henge løst som et slags 'slips' eller knytes i en sløyfe. Skjorten har knapper i front. Sebora skjorten er også superfin med et par knapper åpne slik at den får en v-hals. Mønsteret på Sebora skjorten er hvite og blå prikker.

Materiale:
96% Bomull
4% Spandex

Custommade ble etablert i 2002 i København, Danmark. Grunnleggeren Christian Dam og sjefsdesigneren Anne Rasmussen er inspirert av drømmen om å skape skreddersydde, vakre plagg som trosser trendene. Custommade tilbyr tidløs design som har en moderne edge ved seg, samtidig som de fokuserer på materialer av god kvalitet som føles fantastisk på kroppen. Idéen bak plaggene er at de skal være enkle, men likevel sofistikerte. "Understated enough for relaxing at weekends, easy enough two dress up for a quick trip to Paris".


www.t2gproductions.com Copyright @2020

‎Kjoler, Festkjoler, Topper klær for menn, klær på nett dame, billig nettbutikk klær

Tøj og sko