Kjøp moteklær på nett fra Norges beste motebutikker
 
Forside / Klær / Mann / Undertøy & sokker / Rød Comfyballs Boxershorts - 48RJ - 5SB - All Red Undertøy & sokker - Mann Comfyballs klær

Rød Comfyballs Boxershorts - 48RJ - 5SB - All Red Undertøy & sokker - Mann Comfyballs klær

NOK581.52  NOK267.82

Vælg venligst:

StørrelseTilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Alle Comfyballs har den unike PackageFront™, designet for å holde utstyret bedre på plass.
Comfyballs er lav i livet og har et kroppsnært snitt.

Denne modellen har ekstra benlengde, som en tradisjonell boxer shorts. (Dersom du liker en kort og lett trunk velger du istedet en av våre standardmodeller, regular)

Norsk design som på kort tid har blitt veldig populær!
Stoff: 95% bomull / 5% elastane. Øko-tex sertifisert.

Normal livvidde og sitter godt. Er du mellom to størrelser eller i tvil så velger du den største.

Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper. Deres nyutviklede og unike PackageFront™ er likevel nøkkelen til ekstrem brukerkomfort.

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene, noe som forhindrer unødvendig oppvarming av ballene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

Balls Squeeze Avoidance. Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen/mellom beina reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å rette på utstyret i tide og utide.

Oeko-Tex Certified er din sikkerhet for at comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer, verken for miljøet eller for deg som bruker.

* Merk: Noen opplever ved første gangs bruk at det er noe uvant at utstyret holdes bedre på plass. Merk også at ballene er noe mer eksponert ved bruk av PackageFront™ enn hva de typisk er ved bruk av mer løstsittende undertøy. Bruk derfor med forsiktighet ved ballspill og andre kontaktsportsaktiviteter.

Maskinvask 40 grader.
Farge: Rød (All Red)


www.t2gproductions.com Copyright @2020

‎Kjoler, Festkjoler, Topper klær for menn, klær på nett dame, billig nettbutikk klær

Tøj og sko